Letar efter lite inspiration

Diskutera sociologi, historia, religionsvetenskap, ekonomi, språk, statsvetenskap o.s.v. ur ett vetenskapligt perspektiv.
Post Reply
simbokarl
Posts:4
Joined:Thu 21 Oct 2021, 05:29
Letar efter lite inspiration

Post by simbokarl » Thu 21 Oct 2021, 06:04

Vi vill göra en forskningsstudie om arbetslöshetsperspektiv relaterade till psykologexaminerade i Sydafrika. Funderar du på att ta in färdigheterna? Vi är fortfarande i början av förslaget. Vi vill börja titta på några psykologiska teorier att lägga till som en teoretisk utgångspunkt för studien men vi får inte riktigt teorier som passar in. Några rekommendationer eller så om en psykologisk teori som kan hjälpa? Varje hänvisningsartikel kring ämnet är också välkommen.

simbokarl
Posts:4
Joined:Thu 21 Oct 2021, 05:29

Re: Letar efter lite inspiration

Post by simbokarl » Sun 24 Oct 2021, 14:38

simbokarl wrote:
Thu 21 Oct 2021, 06:04
Vi vill göra en forskningsstudie om arbetslöshetsperspektiv relaterade till psykologexaminerade i Sydafrika. Funderar du på att ta in färdigheterna? Vi är fortfarande i början av förslaghttps://9apps.ooo/
et. Vi vill börja titta på några psykologiska teorier att lägga till som en teoretisk utgångspunkt för studien men vi får inte riktigt teorier som passar in. Några rekommendationer eller så om en psykologisk teori som kan hjälpa? Varje hänvisningsartikel kring ämnet är också välkommen.

issue got solvedd

Post Reply