Min scanner har slutat att fungera utan begriplig orsak

Be om vetenskapliga förklaringar till upplevelser, fenomen och anekdoter som du funderat på.
Post Reply
yeuyoga
Posts:2
Joined:Mon 02 Aug 2021, 08:02
Contact:
Min scanner har slutat att fungera utan begriplig orsak

Post by yeuyoga » Mon 02 Aug 2021, 08:05

Nej,den ENDA pålitliga teknik som finns tillgänglig är Syntar och Keyboards! Dom krånglar *Aldrig*! Men så snart det rör sig om datorer och datortillbehör/komponenter så så är potentialiteten störst att det leder till krångel! Det har jag märkt under alla dessa år man har ägt datorer. Men syntar och keyboards (elektroniska musik-instrument) har som jag nyss skrivit *aldrig* någonsin krånglat. Dom fungerar oavbrutet och felfritt!

Helt plötsligt har min scanner (HP 2400 [som förövrigt har varit *mycket*lättskött och lättfattlig att använda]) upphört att fungera. När man skall börja med att scanna in foton så dyker det snart upp en grå dialogruta som meddelar någon form av scriptfel med en massa obegripliga kodsegement!

Jag har *inte* våldfört mig på scannern eller på annat sätt utgjort något felframkallande användande, och likt bannat så får någonting för mig obegripligt,programvaran att meddela scriptfelet samt att det ej går att scanna in längre... Hopplöst fall!

Jag vet att det finns väldigt skickliga dator/teknik-kunniga här på V.O.F som är betydligt duktigare än mig på datorer,och teknik så därför skulle jag bli tacksam för någon form av hjälpande svar (med ledning utifrån informationen jag framfört )på det här.

Om all datorteknik och datorkomponenter skulle fungera lika klanderfritt och felfritt som syntar och keyboards så skulle jag bli evigt lycklig!

Men så är nu inte fallet i verkligheten,olyckligtvis..

Med hopp om stödjande eller hjälpande svar på detta.

User avatar
Procentaren
Posts:1491
Joined:Sun 30 Dec 2007, 11:54
Location:Skåne

Re: Min scanner har slutat att fungera utan begriplig orsak

Post by Procentaren » Mon 02 Aug 2021, 08:34


Post Reply